Зеленський впевнений, що політика Британії щодо України не зміниться після відставки Джонсона

Зеленський впевнений, що політика Британії щодо України не зміниться після відставки Джонсона

КИЇВ. 7 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що впевнений, що політика Великої Британії щодо України не зміниться після відставки прем'єр-міністра країни Бориса Джонсона. Про це Глава держави сказав в інтерв'ю CNN, пише УНН .

Деталі

Зеленський назвав прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона "справжнім другом України", додавши, що впевнений, що політика Великої Британії щодо України не зміниться найближчим часом, попри відставку Джонсона.

Україна багато отримала від своїх відносин з прем'єр-міністром, включаючи насамперед військову підтримку, сказав Зеленський у четвер, коли його запитали про його коментарі щодо відставки Джонсона.

Президент України сказав, що з нетерпінням чекає на можливість поговорити з Джонсоном безпосередньо, щоб дізнатися більше про деталі його відставки.

Доповнення

7 липня британський прем'єр Джонсон подав у відставку. Це сталося після розвалу уряду прем’єра – кабінет залишили 55 осіб.

Джонсон у своїй промові про відставку звернувся до українського народу та запевнив у підтримці.

Раніше сьогодні ЗМІ повідомляли, що Джонсон планує провести розмову із Президентом України Володимиром Зеленським після заяви про свою відставку.

Теги по теме
Украина Владимир Зеленский Великобритания Борис Джонсон
Источник материала
UNN Оригинальная версия
Поделиться сюжетом