Черга на західних переходах України скоротилася до 33 тис. вагонів

Черга на західних переходах України скоротилася до 33 тис. вагонів

Упродовж 11 днів липня черги вагонів у напрямку західних прикордонних переходів України скоротилися до майже 33 тис. одиниць, повідомляє Rail.insider із посиланням на інформацію, надану Укрзалізницею.

«Станом на 11 липня до кордонів України прямували 33,1 тис. вагонів. Це на 8,2 тис. одиниць менше, ніж 30 червня», - уточнюється у повідомленні.

Як зазначається, найбільше зниження накопичення спостерігається на переході Ізов-Грубешув (Польща), де чергу вдалося скоротити майже на 1 тис. вагонів. Водночас зберігається складна ситуація по стику Вадул-Сірет-Дорнешти (Румунія). За інформацією Укрзалізниці, наразі до вказаного переходу прямують вагони, що довго перебували в очікуванні передачі.

Позитивна динаміка пояснюється передусім введеним обмеженням щодо погодження планів на перевезення, адже з липня Укрзалізниця підтверджує плани лише на ту кількість вагонів, які фактично були передані минулого місяця.

Окрім того, фактична середньодобова здача вантажів через залізничні стики за липень порівняно із червнем 2022 р. зросла на 18 вагонів.

Источник материала
Agravery Оригинальная версия
Поделиться сюжетом