Чутки, "витоки", злив сюжету та свіжі факти: все, що відомо про фільм "Super Mario" з Крісом Праттом на даний момент

Чутки, "витоки", злив сюжету та свіжі факти: все, що відомо про фільм "Super Mario" з Крісом Праттом на даний момент

Кріс Пратт і Сет Роген збираються очолити зіркову екранізацію культового італійського водопровідника Nintendo - ось все, що відомо зараз про те, що може стати анімаційним хітом 2023 року.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Цю новину розмістили на порталі « DailyStar »

Спритний італійський сантехнік Nintendo — один із найзнакових персонажів відеоігор усіх часів, що породив не тільки більше 200 відеоігор, а й усю імперію Nintendo.

Не всі ігри про Маріо стали хітами, а голлівудська адаптація 1993 року з Бобом Хоскінсом у головній ролі вважається одним із найгірших фільмів усіх часів.

Тому, коли Nintendo оголосила, що Кріс Пратт очолить зіркову екранізацію серіалу, фанати Маріо були більш ніж стурбовані.

Випуск фільму запланований на 2023 рік, і він нарешті дасть Маріо заслужене ставлення до екрану.

На відміну від провальної адаптації 1993 року новий фільм про Маріо буде повністю анімований за допомогою комп'ютерної графіки. Над створенням фільму стоїть Illumination Studios Paris, аніматори «Гидкий я», «Міньйони» та «Лоракс».

Відповідно до витоків, анімаційний стиль фільму «мультяшний, сповнений життя та кольору» та сповнений каламбурів та гумору.

Super Mario

Фільм про Маріо потрапив до заголовків газет, коли наприкінці минулого року було оголошено його акторський склад. Він включає в себе: Кріс Пратт, як Маріо, Аня Тейлор-Джой в ролі принцеси Піч, Чарлі Дей, як Луїджі, Чарльз Мартіне, як Варіо, Сет Роген в ролі Донкі Конга, Джек Блек, як Боузер, Кіган Майкл Кі в ролі жаби, Кевін Майкл Річардсон у ролі Камека, Фред Армісен у ролі Кренкі Конга.

Поки що не зрозуміло, наскільки фільм буде вірним вихідному матеріалу. Минулого місяця Кріс Пратт сказав Variety, що його озвучка буде «несхожою ні на що, що ви чули у світі Маріо раніше», що говорить про те, що він навряд чи підроблятиме італійський акцент.

Пратт сказав: «Це анімована закадрова розповідь. Це не фільм із живими бойовиками. Я не збираюся носити костюм сантехніка, що біжить всюди. Я озвучую анімаційного персонажа, і він оновлений і ні на що не схожий, що ви вже чули у світі Маріо».

Згідно з повідомленням Reddit, в якому стверджується, що він поділився подробицями сюжету, що просочилися, дія фільму про Маріо відбувається в той час, коли Маріо вже «відомий».

Розслідуючи якісь погані справи у каналізації, Маріо натикається на Донки Конга (Сет Роген), і пара падає через трубу в Грибне королівство, де вони зустрічають принцесу Піч, яку швидко викрадає Баузер.

Так звані «витіки» було видалено з Reddit після заяви про порушення авторських прав.

Источник материала
Znaj.ua Оригинальная версия
Поделиться сюжетом