Hyundai презентувала свій новий футуристичний електромобіль Ioniq 6

Hyundai презентувала свій новий футуристичний електромобіль Ioniq 6

Південнокорейська компанія Hyundai Motor Group офіційно представила новий електромобіль Ioniq 6, повідомляє Engadget. Він має запас ходу на приблизно 610 кілометрів, а заряджається до 80% усього за 18 хвилин.

Електромобіль буде доступний або зі стандартним акумулятором на 55 кВт/год, або з додатковим акумулятором на 77,4 кВт/год, що еквівалентно тому, що пропонують Kia EV6 і Polestar 2. У поєднанні з незначним коефіцієнтом лобового опору 0,21 (який також є одним із найкращих на ринку) очікується, що Ioniq 6 зможе проїхати 610 км на одному заряді. Як і Ioniq 5, шоста модель оснащена технологією V2L, що дозволяє йому виконувати роль павербанка та живити інші пристрої та навіть будинок.

Водії зможуть точно налаштувати авто за допомогою системи EV Performance Tune-up Ioniq 6. Можна буде обрати все – від зусилля керма та потужності двигуна до чутливості педалі газу та режиму трансмісії. Також можна згрупувати різні параметри у пакети.

Згідно з презентацією, в інтерʼєрі Ioniq 6 можна буде працювати, спати та проводити стріми у соцмережах, а також - тонувати салон, обираючи з 64 відтінків та пів дюжини попередньо встановлених тем.

Салон оснащений 12-дюймовим сенсорним інформаційно-розважальним дисплеєм та 12-дюймовим цифровим кластером, які в режимі реального часу відображають залишок заряду та кілометраж. Є також вбудовані Apple CarPlay, Android Auto та багатофункціональне з’єднання Bluetooth.

Источник материала
InternetUA Оригинальная версия
Поделиться сюжетом