Запас хода 600 км и 400 сил: Geely показали недорогую альтернативу Tesla Cybertruck

Запас хода 600 км и 400 сил: Geely показали недорогую альтернативу Tesla Cybertruck

Електричний пікап Radar RD6 від Geely запропонують у версіях потужністю 200-400 к. с. із заднім і повним приводом. Топовий варіант розганятиметься до 100 км/год за 6 с і проїжджатиме 600 км без підзарядки.

Опубліковано офіційні фото Geely Radar RD6. Перший електричний пікап марки надійде в продаж на батьківщині з вересня за ціною від $30 тисяч. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Пікап запропонують лише в чотиридверному виконанні
Фото: Geely

Електромобіль є першим представником лінійки Radar. Під цим брендом випускатимуть електричні моделі підвищеної прохідності. Слідом за пікапом також з'являться два позашляховики та квадроцикл.

Найдорожчий варіант дізнається за червоними накладками на кузові
Фото: Geely

Новий Radar RD6 побудований на новій платформі Geely SEA, створеній спеціально для електрокарів. Пікап буде доступний виключно в чотиридверній версії завдовжки трохи більше 5 м.

У пікапа досить стриманий дизайн зі злегка розширеними крилами й довгастими діодними фарами. Топова версія моделі відрізняється пофарбованим у чорний колір дахом і червоними накладками на кузові.

Запас ходу в топовій версії досягне 600 км
Фото: Geely

Повні характеристики Geely Radar RD6 розсекретять ближче до дати старту продажів. Поки що відомо, що його запропонують у 200-сильній задньопривідній і 400-сильній повнопривідній версіях. У потужному варіанті розгін до 100 км/год займе 6 с, а запас ходу пікапа складе близько 600 км.

Важливо Tesla планує випустити незвичайний будинок на колесах із кухнею та душем (фото)

Ціна Radar RD6 також поки не оголошена, повідомляється, що китайський електрокар буде недорогим. Його позиціонують як більш компактну й доступну альтернативу Tesla Cybertruck, Ford F-150 Lightning і Chevrolet Silverado EV.

Раніше Фокус повідомляв, що Geely презентували молодіжний кросовер із агресивним дизайном і двигуном Volvo.

Теги по теме
электромобили
Источник материала
Фокус Оригинальная версия
Поделиться сюжетом