Зірка "Карткового будиночка" Кевін Спейсі може отримати довічний термін: цілий пакет звинувачень

Зірка "Карткового будиночка" Кевін Спейсі може отримати довічний термін: цілий пакет звинувачень

Власник «Оскару» Кевін Спейсі не визнав себе винним за чотирма пунктами звинувачення у сексуальному насильстві та за одним пунктом звинувачення у примусі людини до сексуальних дій без згоди.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Відповідну посаду розмістили на порталі « DailyStar »

Спейсі прибув до Вестмінстерського магістратського суду на чорному «Мерседесі». Він був одягнений у світло-блакитний костюм із білою сорочкою та краваткою у горошок, коли 14 липня увійшов до Олд-Бейлі, щоб подати заяву.

Голлівудська зірка спростувала п'ять звинувачень щодо трьох чоловіків, яким зараз від 30 до 40 років.

Спейсі був вказаний під своїм повним ім'ям, Кевін Спейсі Фаулер, і з'явився особисто після того, як йому було надано безумовну заставу.

Він говорив, щоб підтвердити своє ім'я та дату народження, перш ніж відкинув чотири звинувачення у сексуальному насильстві та одне звинувачення у примусі людини до проникаючих сексуальних дій без згоди.

Передбачувані злочини, як повідомляється, мали місце у Лондоні та Глостерширі у період з 2005 по 2013 рік.

На момент передбачуваних злочинів Спейсі працював художнім керівником театру "Олд Вік" у Лондоні.

Кевін Спейсі, фото: REUTERS

Минулого місяця на першому судовому слуханні у Вестмінстерському магістратському суді адвокат Спейсі Патрік Гіббс, королівський адвокат, заявив, що Спейсі «категорично заперечує будь-яку злочинність у цій справі».

Гіббс також сказав, що Спейсі звернувся до Великобританії, щоб «довести свою невинність», додавши, що хоче «продовжити жити своїм життям» після звинувачень.

Королівська прокуратура висунула звинувачення проти нього у травні, але офіційне звинувачення йому було пред'явлено, коли він повернувся до Великобританії після поїздки минулого місяця.

Розбивка звинувачень включає два випадки сексуального насильства над чоловіком у Лондоні у березні 2005 року.

Йому також було пред'явлено звинувачення за одним пунктом звинувачення у сексуальному насильстві та одним пунктом звинувачення у примусі людини до сексуальних дій з проникненням без згоди чоловіка в Лондоні в серпні 2008 року.

Зрештою, у квітні 2013 року в Глостерширі йому було пред'явлено звинувачення за одним пунктом звинувачення у сексуальному насильстві над чоловіком.

Спейсі опублікував заяву для Good Morning America невдовзі після того, як було висунуто звинувачення, і сказав, що він «розчарований» рішенням рухатися вперед.

Після того, як проти нього було висунуто претензії, Спейсі був звільнений з ролі в «Картковому будиночку» Netflix, а Рідлі Скотт замінив свої сцени у «Всіх грошах світу» Крістофером Пламмером.

Источник материала
Znaj.ua Оригинальная версия
Поделиться сюжетом